Home » artikkelit » Tampereen suurin kauppakeskus Ratina

Tampereen suurin kauppakeskus Ratina

Ratinaan on nousemassa uusi kauppakeskus, joka on valmistuessaan on Tampereen suurin kauppakeskus. Kauppakeskus Ratina avajaiset on keväällä 2018.

Ratina on tulevaisuuden kauppakeskus, joka yhdistää vapaa-ajan, kulttuurin, hyvinvoinnin ja ostokset. Monipuolinen tarjonta tuo kauppakeskukseen paitsi perinteiset kauppa- ja ravintolavalikoiman, mutta myös liikunta- ja terveyskeskuksen.

Kauppakeskus Ratina on aivan Tampereen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Laaja pysäköintihalli kauppakeskuksen pohjakerroksessa tekee kauppakeskuksesta helposti saavuttettavan myös omalla autolla.

Kävijämäärän oletetaan olevan yli 8 miljoona vuodessa ja yhteensä liikkeita kauppakeskuksessa tulee olemaan 150. Jo nyt vuosi ennen kauppakeskuksen avaamista yli 50 prosenttia liiketiloista on varattu.

Kiinteistön suunnittelussa on hyödynnetty alueen historiaa ja säilytetty funkistyyli yhdistettynä moderniin kiinteistösuunnitteluun.

Kauppakeskus muuttanee Tampereen liiketilatarjonnan painopisteitä ja vaikuttanee keskustan asiakasvirtoihin. Katso vapaana olevat liiketilat Tampereella täältä.